U alakú kanapék

Tágas kanapé tárolóhelyekkel

Nincs nappali nélküle. Nem csak ülésre való. Ez minden nappali elengedhetetlen eleme. Itt kellemes színválasztékban és praktikus kialakításban. Modern és időtálló kanapé, amely garantálja a problémamentes használatot, a könnyű karbantartást és a hosszú élettartamot.

Ár idején felülvizsgálat: 224 372 Ft

U-alakú Malaga kanapéágy tárolóhelyekkel – modern éles élekkel

Malaga U-Seat – egész nap lustálkodhatsz rajta. A barátok meghívása egy házibuliba többé nem jelent problémát. Mindannyian elférnek ezen a kanapéágyon, és még mindig van hely a háziállatnak. És még néhány barát is kényelmesen aludhat rajta éjszaka. Hát nem hangzik ígéretesen?

Ár idején felülvizsgálat: 386 972 Ft

Sötétszürke tágas kárpitozott kanapé MALAGA

Új ülőgarnitúrát keres? Szereti a praktikus, modern és időtálló bútorokat, amelyek kényelmet nyújtanak? Van elég hely? Íme egy gyönyörű kanapé, amely alkalmas egy nagyobb belső térbe.

Ár idején felülvizsgálat: 536 564 Ft

Szürke és fehér kárpitozott kanapé garnitúra

Az ESSEN U-alakú kanapé valami újat hoz a nappaliba. Hozzon létre egy hangulatos ülőhelyet, a kényelem privát galaxisát. A sokoldalú, kényelmes, dizájner kanapé fehér ökobőrből készült, szürkésbarna szövetkombinációval. Teljesen kárpitozott, így bátran helyezze el egy térben, és hagyja, hogy kiemelkedjen.

Ár idején felülvizsgálat: 258 371 Ft

Modern U szett DEER különböző kárpitozási színekben

Az U DEER kanapé garnitúra első látásra lenyűgözi Önt egyszerű kialakításával. A kényelmes ülést az ülés és a háttámla kitöltése biztosítja. Az egész szerkezetet alacsony, ezüstszínű lábak támasztják alá. A háttámlát helyettesítő steppelt párnák ugyanolyan árnyalatúak, mint az ülés.

Ár idején felülvizsgálat: 285 038 Ft

Rózsaszín sarokkanapé ottománnal

A megfelelő kanapét választja, ami megragadja a tekintetet és nem fárad el? Egy olyan modell, amely hosszú évekig szolgálja Önt, és soha nem öregszik meg? Szereted a modern, időtálló, praktikus dolgokat? Akkor kézenfekvő választás ez a fajta kanapé zsámollyal, amely számos felhasználási lehetőséget kínál.

Ár idején felülvizsgálat: 432667 Ft

Modern stílusú kanapéágy

Tágas kanapégarnitúrát szeretne, amely összecsukható, hogy praktikus ágyat alkosson az alkalmi alváshoz? A minőségi kivitelezés és az időtálló design az Ön számára prioritás? Akkor ez a modell a kézenfekvő választás az Ön számára, és a megoldás a nappalijába.

Ár idején felülvizsgálat: 600778 Ft

Bézs színű U-alakú kanapéágy Miuform Dazzling Daisy

Szereted a skandináv stílust? A minőségi és időtálló bútorokat kedveli? Megfelelő kanapét keres, amelyből ágyat is lehet csinálni? Tágasabb kanapéra van szüksége? Akkor a fentiek mindegyikét tökéletesen teljesíti ez a modell. Nemcsak kényelmes pihenést biztosít, hanem stílust és egyediséget kölcsönöz a belső térnek.

Ár idején felülvizsgálat: 700381 Ft

SASHA U kanapéágy piros színben

A SASHA U kanapé teljesen kárpitozott, ami azt jelenti, hogy a szoba közepén is elhelyezhető. A kanapé skandináv stílusú, időtlen és a természet által inspirált. A kanapé bőséges tárolóhellyel és kihajtható funkcióval rendelkezik. Egy egyszerű művelettel 227×127 cm-es teljes méretű ággyá alakítható.

Ár idején felülvizsgálat: 528664 Ft

Tágas U-alakú kanapéágy

A VIVIANA U-szerűen összecsukható kanapé praktikus, modern és időtlen. Elegánsan néz ki, és rengeteg helyet biztosít. Tartalmaz egy tárolórekeszt és egy összecsukható mechanizmust. Ez megkönnyíti a kanapé ágyrá alakítását az alkalmi ottalvásokhoz.

Ár idején felülvizsgálat: 199000 Ft

Az U alakú kanapék tökéletesek a tágasabb szobákban, ahol tökéletes pihenőhelyet teremtenek az egész család vagy a barátok számára. A nagyvonalú ülőfelületnek köszönhetően mindenki megtalálja a helyét a kanapén, és mindenki jól látja egymást. Emellett a kanapé középső része elé egy dohányzóasztalt is elhelyezhet, amelyet mindenki könnyen elérhet a kanapéról.

Az U alakú kanapé akkor is a kedvenc bútordarabja lesz, ha a párjával a tévé előtt szereti tölteni a csendes estéket. A tágas U-alakú kanapén mindketten kényelmesen elnyúlhatnak anélkül, hogy a kanapét bármilyen módon állítgatni kellene. Szükség esetén kanapéágyas változatot is beszerezhet, amely lehetővé teszi, hogy a kanapét pillanatok alatt kényelmes franciaággyá alakítsa át. Néhány U alakú kanapé praktikus tárolórekesszel is rendelkezik, ahová ágyneműt, takarót vagy felesleges párnákat tehet.