Kétszemélyes kanapék

Funkcionális kanapéágy tárolóhellyel

Hogyan lehet hatékonyan megoldani az ülést és az alvást egy kis lakásban? Megfelelő kanapéágyra van szüksége pihenéshez és alváshoz stúdióban, vendég- vagy diákszobában? Akkor ez a modern, időtálló kanapé tetszeni fog Önnek, és praktikus hasznát veszi otthonában.

Ár idején felülvizsgálat: 178 844 Ft

Modern és kényelmes kialakítású kanapé

Modern kanapé Lucarnes. A kanapé szürke szövetből készült, az ülésen és a háttámlán díszvarrással. A lábak műanyagból készültek, fekete színben.

Ár idején felülvizsgálat: 173 819 Ft

Elegáns PASERO kanapé garnitúra öko-bőrből

Mivel a család életének legfontosabb pillanatai általában a nappaliban zajlanak, elegendő helyet kell biztosítani a kényelmes ülőalkalmatosságoknak. Sőt, ha Ön az elegancia és a hagyományos, időtlen design szerelmese, akkor biztosan vonzani fogja ez a lenyűgöző PASERO kanapé garnitúra.

KATARINA kárpitozott kétüléses kanapéágy KATARINA

A megfelelő kanapé kiválasztása a stúdiójába? Hatékony kanapéra van szüksége, amelyet fel lehet hajtani, hogy alkalmi ágyként szolgáljon az éjszakai látogatók számára? Kisebb térbe dönt egy olyan kanapé mellett, amelyet praktikus ágyként is használhat? Akkor ez a szürke, időtálló dizájnú kanapé remek választás az Ön számára.

Ár idején felülvizsgálat: 97 397 Ft

Luxus Spike II Curry kanapé

Vendégszobába vagy dolgozószobába keres megfelelő kanapéágyat? Helyhiánnyal küzd, és praktikus bútorokat szeretne vásárolni, köztük egy minőségi kanapét? A modern, skandináv vagy minimalista stílus közel áll a szívéhez? Akkor értékelni fogja ezt a gyönyörű és nagyon praktikus kanapét.

Ár idején felülvizsgálat: 144 698 Ft

Luxus kétüléses kanapé öko bőrből

A kétszemélyes kanapé kényelmesen pihe-puha párnázottsága kiváló kényelmet biztosít ülés közben, a lekerekített formákból álló elegáns dizájn pedig modern és klasszikusan berendezett enteriőrökbe egyaránt illik. A kétüléses kanapé krémszínű ökobőrrel van kárpitozva.

Ár idején felülvizsgálat: 214608 Ft

Variábilis fa kanapé Karup Design Beat

mindannyiunk életét. Egy lakás vagy ház berendezésénél gyakran gondolunk a térre, és minden négyzetmétert értékelünk. Szerencsére sok tervező reagál erre a trendre, és többfunkciós és variálható bútordarabokat hoz létre.

Ár idején felülvizsgálat: 208427 Ft

Stílusos kárpitozott kanapé a kibontás lehetőségével

Kihajtható kanapé TOKIO VIII. Szilárd szerkezetű, fából és OSB lemezből készült. Minőségi szövetből készült huzat, számos modern színben. Steppelt ülőpárna. A kanapé könnyen összecsukható ágy formájúvá. Modern design, amely minden kortárs belső térbe illik.
Az alapvető jellemzők

Ár idején felülvizsgálat: 170481 Ft

Kárpitozott kétüléses, háromüléses kanapé vagy fotel

Az Amigo kanapé összecsukható és tárolóhely nélküli. Választhat a változatok közül – fotel, két- vagy háromüléses kanapé, és összeállíthatja a kívánságainak megfelelő ülőgarnitúrát. Nagyon kellemes kényelmet biztosít. Egyszerű, mégis nagyon elegáns és modern kanapét keres?

Ár idején felülvizsgálat: 144056 Ft

Chesterfield II kanapéágy klasszikus kivitelben

Kisebb belső térbe választ kanapét? Kis lakásba vagy diákszobába szeretne kanapét vásárolni? Szereti a modern stílust? A praktikus bútorokat kedveli? Akkor örülni fog ennek a modellnek.

Ár idején felülvizsgálat: 297539 Ft

Olcsó, kényelmes és nagyon elegáns – ilyenek a kétüléses kanapék! Néha egy ülőgarnitúra részét képezik egy karosszékkel és egy háromszemélyes kanapéval együtt, máskor kisebb nappalikban, irodákban, recepciós helyiségekben vagy diáklakásokban szoliterként funkcionálnak. Azonban mindig tökéletesen betöltik a szerepüket, mert amit elvársz tőlük, azt meg is kapod tőlük. Semmi több, semmi kevesebb.

Különböző mintákban és anyagokból készülhetnek. Néha még praktikus tárolórekeszük is van a nem kívánt ágyneműk, ágytakarók és párnák számára, vagy egy rejtett ágy, amelyet gyorsan kibontva néhány egyszerű lépéssel rögtönzött ágyat hozhat létre. A kárpitozás készülhet klasszikus szövetből, műbőrből vagy valódi bőrből. A végső árat gyakran az anyag határozza meg. Öntől és az Ön költségvetésén múlik, hogy melyik kétüléses kanapé kialakítását részesíti előnyben.