Kerti kanapék és heverők

Egy asztal és székek a kertben rendben vannak, de a nagyobb kényelemhez valami másra van szükség. Javasoljuk, hogy a kerti bútorokat egészítse ki egy kanapéval vagy kanapészettel. És a szabadban való használatra tervezték.

Az egész szezonban használható

A kerti kanapékat és ülőgarnitúrákat kifejezetten úgy tervezték, hogy egész évszakban használhatóak legyenek, és ne befolyásolják a kültéri körülmények. Ezek készülhetnek természetes és mesterséges rattanból, műanyagból, alumíniumból vagy fából. Természetesen vannak anyagkombinációk is. Puha párnákkal vannak ellátva, és semmi sem akadályozza a kényelmes ülést.

Ülőgarnitúra tárolóval

A tárolóval ellátott kerti kanapé tökéletes választás. A takarókat és a párnákat belülre rejtjük, hogy megóvjuk őket az időjárástól, és megakadályozzuk, hogy gyorsan kifakuljanak.

A nagy kerti kanapénak köszönhetően a vendégek leültetésével nem lesz gond. Mindig lesz hová leülni, és jobban élvezheti a kert kényelmét. A kisebb kanapé az erkélyen is elfér. És ha van terasza, egyáltalán ne habozzon.

Egységes stílusban

A kerti kanapé garnitúrát kiegészítheti egy ugyanilyen stílusú kerti pad vagy egy függő hintaszék.A kültéri bútorok kiválasztása fontos, ez semmiképpen sem egy évszakos lépés. A minőségi készletek szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek, és fedett és fedetlen területekre egyaránt alkalmasak. A szép kültéri bútorok azonban a télikertbe is alkalmasak, és ha a dizájn megragadja a szemünket, akár beltérben is elhelyezhetjük őket.