Kárpitozott kanapék és ülőgarnitúrák

Fekvő kanapéágy szürke színben

A világosszürke Bobochic Paris Espace kanapéágy, jobb sarok kecses íveivel pihenésre invitál, és rengeteg helyet kínál, így nem kell aggódnia a szorítás miatt. Ugyanakkor nem kell aggódnia amiatt, hogy megöli a teret egy nagy bútordarabbal. Könnyedén illeszkedik a modern, scandi elemeket tartalmazó otthonába.

Ár idején felülvizsgálat: 510 548 Ft

Stílusos minőségi kanapéágy a szürke árnyalataiban

Gyönyörű kanapéágy a szürke árnyalataiban. Ez a kényelmes bútordarab tökéletes lesz otthoni filmvetítésekhez és baráti estékhez. A kényelmes Hino kanapé tökéletes nappali kanapé, és alvófunkcióval is rendelkezik. Egyszerűen hajtsa ki az ülőlapot, és a kanapé kényelmes ággyá alakul, amelyen két felnőtt is kényelmesen alhat.

Ár idején felülvizsgálat: 133 316 Ft

Sarok kanapé krémbarna színben

Kisebb helyre keres ülőhelyet? A praktikumot kedveli? Kihajtható modellt szeretne? Akkor ez a modell tetszeni fog Önnek, és megfelelő lendületet ad a belső térnek.

Ár idején felülvizsgálat: 190 405 Ft

Sarok kanapéágy lenyűgöző kivitelben

Az Enzo sarokkanapé garnitúra eredeti dizájnban feldobja és megszépíti a belső teret, és rengeteg helyet biztosít az üldögélésre és pihenésre. Kihajtogatva hatékony ággyá alakul át az alkalmi alváshoz. Van egy praktikus tárolórekesz is.

Ár idején felülvizsgálat: 375 903 Ft

Sarok kanapé kétszínű kivitelben

Ez az egyik legfontosabb elem a nappaliban. Ez hozzájárul a hangulatos légkörhöz. Ez egy szép és praktikus elem. Az egyszerű, szép és praktikus darabokat kedvelő rajongók számára itt a tökéletes választás. A kanapé a dizájn, a funkció és a pénz szempontjából is tetszeni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 114 958 Ft

Tágas kanapé tárolóhelyekkel

Nincs nappali nélküle. Nem csak ülésre való. Ez minden nappali elengedhetetlen eleme. Itt kellemes színválasztékban és praktikus kialakításban. Modern és időtálló kanapé, amely garantálja a problémamentes használatot, a könnyű karbantartást és a hosszú élettartamot.

Ár idején felülvizsgálat: 224 372 Ft

Funkcionális kanapéágy tárolóhellyel

Hogyan lehet hatékonyan megoldani az ülést és az alvást egy kis lakásban? Megfelelő kanapéágyra van szüksége pihenéshez és alváshoz stúdióban, vendég- vagy diákszobában? Akkor ez a modern, időtálló kanapé tetszeni fog Önnek, és praktikus hasznát veszi otthonában.

Ár idején felülvizsgálat: 178 844 Ft

U-alakú Malaga kanapéágy tárolóhelyekkel – modern éles élekkel

Malaga U-Seat – egész nap lustálkodhatsz rajta. A barátok meghívása egy házibuliba többé nem jelent problémát. Mindannyian elférnek ezen a kanapéágyon, és még mindig van hely a háziállatnak. És még néhány barát is kényelmesen aludhat rajta éjszaka. Hát nem hangzik ígéretesen?

Ár idején felülvizsgálat: 386 972 Ft

SELBY sarokkanapé garnitúra

Egy kanapé garnitúra vásárlása előtt áll? Szereted a színeket? Akkor ez a praktikus, modern kanapé, amely 6 különböző színválasztékban kapható, tetszeni fog Önnek.

Ár idején felülvizsgálat: 520 157 Ft

Modern és kényelmes kialakítású kanapé

Modern kanapé Lucarnes. A kanapé szürke szövetből készült, az ülésen és a háttámlán díszvarrással. A lábak műanyagból készültek, fekete színben.

Ár idején felülvizsgálat: 173 819 Ft

Kárpitozott luxus sarokkanapé garnitúra

A Kasandra LUX kanapé lehetőséget nyújt arra, hogy az összeszerelés során szabadon meghatározhassa a sarok kialakítását. Többé nem kell aggódnia, hogy a megfelelő opciót választotta-e, mert a Kasandra LUX kanapé bármelyik nappaliban elhelyezhető. Az összecsukható részen osztott üléspárna található

Ár idején felülvizsgálat: 308 777 Ft

Futon kanapé luxus kivitelben

Elegáns futon kanapéágy. A színrétegek szokatlan feldolgozása nagyon modern megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A kanapé teljesen kárpitozott. A kanapé kibontása az elülső rész felemelésével és a hátsó rész vízszintes helyzetbe hajtásával történik. A rugós mechanizmusnak köszönhetően ez nagyon egyszerű. A lábak fémből készültek.

Ár idején felülvizsgálat: 163 543 Ft

Elegáns PASERO kanapé garnitúra öko-bőrből

Mivel a család életének legfontosabb pillanatai általában a nappaliban zajlanak, elegendő helyet kell biztosítani a kényelmes ülőalkalmatosságoknak. Sőt, ha Ön az elegancia és a hagyományos, időtlen design szerelmese, akkor biztosan vonzani fogja ez a lenyűgöző PASERO kanapé garnitúra.

Barna színű háromszemélyes kanapé BOB 3 csiszolt bőr kárpitozással

Elbúcsúzzon örökre a kemény és kényelmetlen kanapéktól! Szerezze be a rendkívül kényelmes Bob 3 kanapét műbőr kárpitozással, és élvezze minden érintését. A magas háttámla és a 46 cm-es ülésmagasság minden tekintetben megfelel Önnek. Gyönyörűen alátámasztja a hátadat és a nyakadat, és kényelmesen felállíthatóvá teszi.

Ár idején felülvizsgálat: 268 274 Ft

MARCOS kanapéágy szarvasbőrből

MARCOS sarok kanapéágy. A váz tömör tömör fából készült. A maximális kényelmet a T30 hab és a falliste rugók kombinációja biztosítja. Az univerzális sarokorientációnak köszönhetően a készletet bárhol elhelyezheti. Egy másik hatalmas előnye a teljes kárpitozás kellemes szarvasbőr anyaggal.

Ár idején felülvizsgálat: 349 915 Ft

Univerzális összecsukható sarokkanapé

LINARES sarokkanapé, világosszürke/fekete, univerzális kivitelben. Kárpitszövet: Alova 36 (világosszürke)/Alova 04 (fekete).

Ár idején felülvizsgálat: 122 600 Ft

A 250 cm széles, teljesen kárpitozott kanapé ideális tágas belső terekbe

A modern életstílus leginkább a nappaliban, a kanapék kiválasztásán keresztül mutatkozik meg. Ha valóban ízlésesen szeretné berendezni lakásának vagy házának azt a részét, ahol sok időt tölt családjával vagy barátaival, akkor mindenképpen a megfelelő kanapét válassza. A CRISTO kanapéágy tökéletes választás.

Ár idején felülvizsgálat: 308 777 Ft

Vonzó kialakítású kanapé garnitúra

A LUISA kanapé garnitúra azonnal magára vonzza a figyelmet. A kiváló minőségű szövet hangulatos légkört teremt a szobában, míg az ezüstszínű műanyag lábak kellemes kontrasztot alkotnak. A háttámla eredeti huzattal van kárpitozva, így akár a szoba közepén is elhelyezheti.

Ár idején felülvizsgálat: 512 174 Ft

Sötétszürke tágas kárpitozott kanapé MALAGA

Új ülőgarnitúrát keres? Szereti a praktikus, modern és időtálló bútorokat, amelyek kényelmet nyújtanak? Van elég hely? Íme egy gyönyörű kanapé, amely alkalmas egy nagyobb belső térbe.

Ár idején felülvizsgálat: 536 564 Ft

Sötét sarokkanapé MENKET 2 olcsó

A összecsukható sarokkanapé univerzális = a sarok jobbra vagy balra szerelhető. Kárpitszövet: baltia 96 = fekete szövet/fekete ökobőr. 205 x 125 cm.

Ár idején felülvizsgálat: 126 454 Ft

Szürke és fehér kárpitozott kanapé garnitúra

Az ESSEN U-alakú kanapé valami újat hoz a nappaliba. Hozzon létre egy hangulatos ülőhelyet, a kényelem privát galaxisát. A sokoldalú, kényelmes, dizájner kanapé fehér ökobőrből készült, szürkésbarna szövetkombinációval. Teljesen kárpitozott, így bátran helyezze el egy térben, és hagyja, hogy kiemelkedjen.

Ár idején felülvizsgálat: 258 371 Ft

TONIKS kanapé garnitúra szövet és ökobőr kombinációban

Kanapéválasztás előtt áll? Ön a jól bevált és halhatatlan klasszikusok híve? A minőséget és az időtállóságot kedveli? Szeretne egy tárolós kanapét, amely szétnyitható? Akkor ez pontosan az önnek való típus. Csak válasszon két színválaszték közül. Ön melyiket választja?

Ár idején felülvizsgálat: 325 037 Ft

Tágas fehér Buton P kanapé garnitúra fehér öko bőrből

Szereted a minimalista stílust? Szeretné feldobni a belső terét? Az időtlen minőséget kedveli? Szereti a precíz kivitelezést és a stílusos dizájnt? Akkor ez a kanapé garnitúra Önnek szól.

Ár idején felülvizsgálat: 520 157 Ft

Modern U szett DEER különböző kárpitozási színekben

Az U DEER kanapé garnitúra első látásra lenyűgözi Önt egyszerű kialakításával. A kényelmes ülést az ülés és a háttámla kitöltése biztosítja. Az egész szerkezetet alacsony, ezüstszínű lábak támasztják alá. A háttámlát helyettesítő steppelt párnák ugyanolyan árnyalatúak, mint az ülés.

Ár idején felülvizsgálat: 285 038 Ft

1 2 3 4

A kárpitozott bútorok elegánsak, fényűzőek és kényelmesek. Kényeztetheti magát puhasággal és kényelemmel. Mindenki számára van valami a gyönyörű kárpitozott kanapéktól és kanapéktól.

A kárpitozott bútorok elve

Mi a kárpitozás elve? A bútorhoz való párnázás és az azt követő szövet-, műbőr- vagy bőrborítás. Ez hagyományos és bevált. Az eredmény célszerű, szép és kényelmes. A kárpitozott kanapék és díványok különböző kialakítású és különböző puhaságú kanapékat kínálnak. Valójában mindenkinek valami kicsit más illik.

A kárpitozás meghosszabbítja az élettartamot

Ráadásul a régi vagy sérült kárpitozott bútorokat, amelyek már nem felelnek meg Önnek, egyszerűen újra lehet kárpitozni és újra használni. Ez hatalmas előny! Az ilyen bútorok variálhatósága egy másik plusz. Egyes típusú kanapék és heverők, ha kibontják őket, teljes ággyá, vagy legalábbis alkalmi alvóhellyé válnak. Mások számára a tárolóhelyet használhatjuk. Az állítható fejtámla vagy kartámasz extra dimenziót kölcsönöz a pihenésnek. Néhány bútor pedig egyesíti mindezeket az előnyöket és eszközöket.

Lágyság és kényelem

Egy kárpitozott kanapéval minimálisra csökken az ütközés kockázata, és még a gyermekek vagy az idősek számára is biztonságos. Csak dőljön hátra kényelmesen és élvezze a pihenést. A filmnézés vagy a könyvek olvasása teljesen új dimenzióba kerül.

Gyönyörű design

A szövetek és anyagok széles választékának köszönhetően eredeti, az Ön igényeinek megfelelő darabot készíthet, vagy választhat a kész kanapék rengeteg mintája és színe közül. A kanapé dizájnja könnyen illeszkedik a belső térhez, vagy jellegzetes megjelenésének köszönhetően kitűnhet. Egyszerűen egy modern szobadominanciát kap.