Háromszemélyes kanapék

Fekvő kanapéágy szürke színben

A világosszürke Bobochic Paris Espace kanapéágy, jobb sarok kecses íveivel pihenésre invitál, és rengeteg helyet kínál, így nem kell aggódnia a szorítás miatt. Ugyanakkor nem kell aggódnia amiatt, hogy megöli a teret egy nagy bútordarabbal. Könnyedén illeszkedik a modern, scandi elemeket tartalmazó otthonába.

Ár idején felülvizsgálat: 510 548 Ft

Futon kanapé luxus kivitelben

Elegáns futon kanapéágy. A színrétegek szokatlan feldolgozása nagyon modern megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A kanapé teljesen kárpitozott. A kanapé kibontása az elülső rész felemelésével és a hátsó rész vízszintes helyzetbe hajtásával történik. A rugós mechanizmusnak köszönhetően ez nagyon egyszerű. A lábak fémből készültek.

Ár idején felülvizsgálat: 163 543 Ft

Elegáns PASERO kanapé garnitúra öko-bőrből

Mivel a család életének legfontosabb pillanatai általában a nappaliban zajlanak, elegendő helyet kell biztosítani a kényelmes ülőalkalmatosságoknak. Sőt, ha Ön az elegancia és a hagyományos, időtlen design szerelmese, akkor biztosan vonzani fogja ez a lenyűgöző PASERO kanapé garnitúra.

Barna színű háromszemélyes kanapé BOB 3 csiszolt bőr kárpitozással

Elbúcsúzzon örökre a kemény és kényelmetlen kanapéktól! Szerezze be a rendkívül kényelmes Bob 3 kanapét műbőr kárpitozással, és élvezze minden érintését. A magas háttámla és a 46 cm-es ülésmagasság minden tekintetben megfelel Önnek. Gyönyörűen alátámasztja a hátadat és a nyakadat, és kényelmesen felállíthatóvá teszi.

Ár idején felülvizsgálat: 268 274 Ft

Kényelmes kanapéágy régi rózsaszín színben

Plateas kanapé a skandináv stílus elemeivel. A háromszemélyes kanapé Alfa szövetből készült, régi rózsaszínű, dekoratív gombokkal díszített. A Plateas egy talapzaton és falábakon áll, ami növeli a stabilitását. Nem csak alkalmi alváshoz és heverészéshez, az ülés könnyen és gyorsan kihajtható.

Ár idején felülvizsgálat: 217 721 Ft

Kárpitozott kanapé elegáns kivitelben

Egy minőségi kanapé beszerzésén gondolkodik, amely bármely belső teret feldob? Egy olyan kanapé, amely a nappaliban is elhelyezhető, de nagyszerű darab egy diákszobába, vendégszobába, dolgozószobába vagy irodába is. Itt egy lenyűgöző, elegáns kivitelben.

Ár idején felülvizsgálat: 252 014 Ft

Teljesen kárpitozott modern kényelmes kanapé

Cossue kanapéágy csokoládébarna Shaggy szövetből. Teljesen kárpitozott 3 üléses, steppelt háttámlával és karfákkal, javasoljuk, hogy kombinálja egy ugyanilyen kialakítású karosszékkel.

Ár idején felülvizsgálat: 190 079 Ft

Elegáns kanapéágy öko bőrből és szövetből

Kanapé vásárlásán gondolkodik diák- vagy vendégszobájába? Helyhiánnyal küzd, és szüksége van egy megfelelő kanapéra, amelyhez ágy is tartozik az alkalmi alváshoz? Akkor ez megfelel az Ön elképzeléseinek és követelményeinek. Kiváló minőségű. Modern és időtlen dizájnjával kitűnik. Többféle színválaszték közül választhat.

Ár idején felülvizsgálat: 170 549 Ft

Világoskék kanapéágy

Kisebb belső térbe keres megfelelő kanapét? Szeretne egy minőségi kanapét, amely kibontakozási lehetőséggel rendelkezik? Szereti a modern, praktikus és időtálló modelleket? Szeretne egy olyan kanapét, amely megfelelően feldobja a belső terét? Nem szereted a fapados darabokat?

Ár idején felülvizsgálat: 326058 Ft

Kihajtható praktikus kanapé Futon

Kisebb térbe keres megfelelő kanapét? Minőségi kanapét választ vendégszobába vagy dolgozószobába? Szereti a praktikus bútorokat lenyűgöző dizájnnal? Akkor érdekelni fogja ez a kibontakozási lehetőséggel rendelkező modell.

Ár idején felülvizsgálat: 172696 Ft

Kárpitozott kétüléses, háromüléses kanapé vagy fotel

Az Amigo kanapé összecsukható és tárolóhely nélküli. Választhat a változatok közül – fotel, két- vagy háromüléses kanapé, és összeállíthatja a kívánságainak megfelelő ülőgarnitúrát. Nagyon kellemes kényelmet biztosít. Egyszerű, mégis nagyon elegáns és modern kanapét keres?

Ár idején felülvizsgálat: 144056 Ft

Fehér kanapéágy Regor műbőrből

A Regor egy egyszerű kanapé, amely néhány másodperc alatt egy egyszerű mozdulattal ággyá alakítható. Ideális megoldás hirtelen látogatásokhoz és olyan kis helyiségekbe, ahol nincs lehetőség külön vendégszoba kialakítására. A kanapé a barcelonai székhelyű Kave Home márkától származik, amelyet 1982-ben alapítottak.

Ár idején felülvizsgálat: 226060 Ft

A háromszemélyes kanapék éppen elég helyet kínálnak Önnek és két barátjának. Ideálisak kisebb lakásokba, diákszobákba, irodákba és recepciós helyiségekbe, ahol tökéletesen ellátják a feladatukat. Ha nagyobb családja van, a háromszemélyes kanapét kiegészítheti fotelekkel, székekkel vagy egy kétüléses kanapéval, hogy tökéletesen növelje az ülőhelyet.

A háromszemélyes kanapék olyan pihenőközpontot teremtenek bármelyik nappaliban, amelyet egy nehéz munkanap után különösen várni fog. Egyes típusú kanapék akár kényelmes ággyá is összecsukhatók, így váratlan látogatók vagy a tévé előtti még kényelmesebb pihenés érdekében is használhatja őket. A háromszemélyes kanapék többféle opcióban és anyagban kaphatók. A klasszikus szövethuzat mellett választhat műbőrrel vagy valódi bőrrel borított kanapét is, amely a luxus benyomását kelti. Ez azonban a kapott árban is tükröződik.