Kanapék fotellel

Elegáns PASERO kanapé garnitúra öko-bőrből

Mivel a család életének legfontosabb pillanatai általában a nappaliban zajlanak, elegendő helyet kell biztosítani a kényelmes ülőalkalmatosságoknak. Sőt, ha Ön az elegancia és a hagyományos, időtlen design szerelmese, akkor biztosan vonzani fogja ez a lenyűgöző PASERO kanapé garnitúra.

Kárpitozott kanapé garnitúra Loretto 3+1+1

A Loretto kanapéágy klasszikus dizájnja és kényelme még a legigényesebbeknek is tetszeni fog. A Loretto kanapéágy alvófunkcióval és praktikus tárolóhellyel rendelkezik az ágyneműk számára. Az érdekes kivitel és a fémlábak rendkívüli eleganciát kölcsönöznek a kanapénak. A kanapé jellegzetes varrással rendelkezik az ülésen és a háttámlán

Ár idején felülvizsgálat: 308 924 Ft

Kanapé masszázsprogrammal

Nem csak egy praktikus kanapéra vágyik, amin tévénézés közben a családdal együtt ülhet? Kényeztesse magát ezzel a luxus kényelemmel. Még néhány év múlva is hálás lesz ezért a vásárlásért. Egy ülőgarnitúra, amely jótékony hatással van a fizikai és szellemi jólétre.

Ár idején felülvizsgálat: 703798 Ft

Kárpitozott kétüléses, háromüléses kanapé vagy fotel

Az Amigo kanapé összecsukható és tárolóhely nélküli. Választhat a változatok közül – fotel, két- vagy háromüléses kanapé, és összeállíthatja a kívánságainak megfelelő ülőgarnitúrát. Nagyon kellemes kényelmet biztosít. Egyszerű, mégis nagyon elegáns és modern kanapét keres?

Ár idején felülvizsgálat: 144056 Ft

A kanapék és a fotelek egyszerűen a nappaliba valók! Vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy fotel nélkül kényelmesen üljenek a tévé előtt. Szerencsére nem kell lemondania az igényeiről, mert mindenki számára a megfelelő kanapé és fotel várja. A mai piacon számtalan különböző kialakítású fotel és kanapé kapható. Választhat kétüléses, háromüléses vagy akár sarokkanapét is, tökéletesen illeszkedő karosszékkel, amely szintén számtalan variációban készülhet. Önön múlik, melyiket részesíti előnyben.

A kanapék és fotelek általában egy nagyobb kanapéból és egy fotelből állnak. Általában azonban lehetőség van egy második karosszék külön megvásárlására. A tökéletesen harmonikus egész elérése érdekében ajánlatos a fő kanapéval azonos színű huzattal rendelkező karosszéket választani. Néha azonban, különösen a modern otthonokban, nagyon érdekesnek tűnik egy szándékosan más színű fotel, amely ugyanabból az anyagból készült, mint maga a kanapé.