Fekvőfotelek és ülőpadok

Variábilis fa kanapé Karup Design Beat

mindannyiunk életét. Egy lakás vagy ház berendezésénél gyakran gondolunk a térre, és minden négyzetmétert értékelünk. Szerencsére sok tervező reagál erre a trendre, és többfunkciós és variálható bútordarabokat hoz létre.

Ár idején felülvizsgálat: 208427 Ft

Sosincs elég hely a pihenésre! Éppen ezért a nyugágyak olyan nagyszerű és szívesen látott bútordarabok minden családi otthonban. Különösen jól mutatnak a télikertben, a teraszon, az erkélyen vagy egyszerűen a nappaliban, ahol hangulatos légkört varázsolnak. Akár tévézni szeretne rajta, akár egy kiadós vasárnapi ebéd utáni pihenésre használja, mindig kellemesen meg fogja lepni praktikusságával és kivételes kényelmével. El tudsz-e képzelni alkalmasabb helyet a pihenésre, mint egy nyugágy?

A társalgók számos változatban kaphatók. Fogadhat klasszikus nyugágyakra, amelyeken kényelmesen feküdhetsz mindenhol, vagy a nem hagyományos, rövidebb ülőalkalmatosságú nyugágyakra. A rattan és a fonott bútorok a télikertben vagy az erkélyen, míg a kárpitozottak és a bőrből készültek a nappaliban vagy a hálószobában mutatnak a legjobban. Stílusban és színben más bútorokkal is összeillesztheti őket. A nyugágyak választéka igazán széles, így biztosan mindenki számára van valami!