Bőr kanapék és ülőgarnitúrák

Elegáns PASERO kanapé garnitúra öko-bőrből

Mivel a család életének legfontosabb pillanatai általában a nappaliban zajlanak, elegendő helyet kell biztosítani a kényelmes ülőalkalmatosságoknak. Sőt, ha Ön az elegancia és a hagyományos, időtlen design szerelmese, akkor biztosan vonzani fogja ez a lenyűgöző PASERO kanapé garnitúra.

Praktikus kanapéágy

Minden nappali szoba-t uralja. Olyan elem, amely dekoratív és mindenekelőtt praktikus funkciót tölt be. Kisebb térben is megfelelő megoldás, ahol nem csak a pihenésre kínál felhasználási lehetőséget. Ennek a modellnek az előnye a kialakításban is rejlik. Ezáltal szinte minden berendezési stílushoz illeszkedik, és könnyen kombinálható más bútorokkal és lakberendezési kiegészítőkkel. Szép, praktikus és funkcionális sarokkanapé garnitúra.

Ár idején felülvizsgálat: 259 997 Ft

A vonzó bőrkanapék mind a megjelenés, mind a praktikum szempontjából biztos befutóak! A bőr minőségi, erős és tartós anyag, amely hosszú élettartamú. A bőrkanapék a megvásárlása után még évekig kényelmesen fogják érezni magukat. Az is nagy előnyük, hogy – ahogy a mondás tartja – “haladnak a korral”, így gyakorlatilag soha nem mennek ki a divatból.

Egy bőrkanapé vagy -loveseat a legjobban egy nagy nappaliban mutat, amely kissé rusztikus és pazar stílusban van berendezve. Tökéletesen illeszkedik a jól megmunkált fából vagy fémből készült dekorációkhoz és bútorokhoz, és még üveggel is jól működik. Ha tehát egy fémlábakon álló üveg dohányzóasztalt teszel egy bőrkanapé elé, a nappalid egyszerűen egy luxuslakássá válik, amely egyenesen egy kasszasiker-filmből származik!